www.var-finns-min-hund.seEfterlysningslänkar - Om migHundraser-HundcenterÅterförenad&HimmelnTill Er egen hemsidaVarför ? ? ?
"www.var-finns-min-hund.se"
Hundraser-Hundcenter

 

 

*

Foton från Carin`s Hundcenter  i det gråa fältet här till höger  


Längst ner på denna sida finns en länk med SAMTLIGA ! hundraser i världen, och mycket detaljerade rasbeskrivningar och foton.

People think there is somthing wrong with me when i say that do NOT ! like or trust other people i meet in my everyday life ( finns få undantag ) but i love and trust dogs, and animals.

Hundar har gett och ger mej så mycket glädje så jag vill ge lite tillbaka.

Genom att hänvisa till nedanstående sida vill jag hjälpa Er med de viktigaste frågorna och funderingarna man kan ha när man ska välja hundras. D,vs. vad de olika raserna har för fysiska och psykiska egenskaper. Ett mycket VIKTIGT råd är att ta tid på dej, stressa inte. Sov på det ett par nätter, sen välj den ras som ni tror passar er bäst.

Genom att hänvisa till denna sida hoppas jag kunna förhindra att en del hundar hamnar i fel hem, för att sedan säljas på t.ex ”Blocket”, med vad jag personligen anser är en massa skit dåliga ursäkter till varför de inte kan ha hunden kvar. Jag lider verkligen med dessa hundar.

Jag vet ! jag vet, jag vet. Vad vet jag ?.........Hur kan jag skriva/påstå nåt sånt ! 

Sidan härunder är otroligt informationsrik, med fina foton. Ni får fullständig information och får veta allting Ni vill veta om den eventuella hundras Ni är nyfiken på, eller funderar på att skaffa. Här kan Ni i lugn och ro läsa de olika karaktärsdragen hos de olika raserna så att HUNDEN slipper hamna fel för att sedan bli uppryckt och flyttad runt.

Hundar är i mina OCH många andra hundvänners ögon som små barn. Deras inteligens och känslomässiga nivå ligger vetenskapligt och dokumenterat på samma nivå som ett sexårigt barn !

 

Snälla ! tänk på det innan ni "Slår till".

Klicka på länken härunder för att komma till en sajt som har SAMTLIGA ! hundraser i världen, med mycket detaljerad rasbeskrivningar och foton.

     www.hundstunden.se/index.php?func=3300%5C

Copyright / Disclaimer

Var-Finns-Min-Hund.se äger samtliga rättigheter till innehållet på denna sajt ( utom vissa delar av texten ). All reproduktion, distribution, nyutgivning och återutsändning av material på denna sida är förbjuden utan utgivarens skriftliga tillstånd. 

Copyright © 2009 www.Var-Finns-Min-Hund.se  All rights reserved

In loving memory of my daughter Nattassia and my son Paul.

Hundcenter/Hundcafè
www.var-finns-min-hund.seEfterlysningslänkar - Om migHundraser-HundcenterÅterförenad&HimmelnTill Er egen hemsidaVarför ? ? ?
All Rights Reserved...