www.var-finns-min-hund.seEfterlysningslänkar - Om migHundraser-HundcenterÅterförenad&HimmelnTill Er egen hemsidaVarför ? ? ?
"www.var-finns-min-hund.se"
Varför ? ? ?

*

 

 Sidan "En Hyllning Till Djuren" 

Jag kommer med denna sida engång för alla bevisa att Asiater i synerlighet Kineserna är en underlägsen ras. De är t.o.m underlägsen det flesta djurarter som vi delar denna planet med.

Hur kan jag påstå något sådant ? Hur kan jag styrka mitt påstående ? - En bild säger mer än tusen ord !

 

" Som man sår, får man skörda "  Ge dem fler Jordbävningar, världen blir en vackrare mer kärleksfull plats utan dem. Jag menar det jag säger/skriver !

 

Denna sida ägnar jag åt de FEGA - HJÄRTLÖSA - SJÄLSFATTIGA  - KRÄK - ( Kineser & Asiater ) som inte förmår känna Empati, och som saknar samvete.

Hundar samt de flesta ryggradsdjur känner Rädsla - Ångest - Saknad - Oro - Glädje - Kärlek - Längtan - Förväntan - mm - mm - mm. Personligen anser jag att de allra flesta av dagens ! sällskapshundar är INTE !!! "tama vilddjur" . Det är som ( inte är )små oskyldiga och hjälplösa barn.

Många människor ( de flesta som har aldrig haft en egen hund tidigare ) vägrar totalt att acceptera det faktum att hundar ( även andra djur kan göra något så mänskligt som att skratta ). Med det menar jag hundens egna känslor direkt från sitt eget sinne/ hjärta och inte som en del säger " Hunden bara härmar människan ".

Behöver jag verkligen förklara att för det flesta av oss hundägare är våra hundar våra barn, även/särkilt de som har hunnit bli gamla, gråa, och långsamma.

Är det inte vårt känsla för Empati kombinerat med vårt Samvete som påstås skilja oss från den övriga djurvärlden.

Är detta verkligen nödvändigt ?  Klicka på länken härunder:

 Klicka här:    Sjukt Ond Sushi

 Klicka här:    Äter Levande Groda

Klicka här:     Kinesisk/Japansk/Asiatiskt Kultur

Klicka här:     What is wrong with these fucking Asians ?

Klicka här:     Hjärtlösa Ond Djävlar

Klicka här:     Kompisar filmar med mobilen på en sushi bar

klicka här:       Varför ???

Inte heller är det mycket bättre i det flesta spansk talande länder.

Klicka här:     Barnmatador   

I hope this little fucking sadist  gets killed before his next birthday ! AND,  yessssss i do mean it !

Tyvär här jag nu sparat 35 - 40 liknande länkar på min datorn, men jag orkar inte publicare mer :o(

Filmklippen ( de värsta ) med hundarna vågar jag inte länka till här ifrån då jag vet att det finns risk för att barn kan besöka denna sajt. Bilder från dessa filmklipp ser ni på sidan " Djur i Asien ". Denna sadistiska djurplågeri sker helt öppet på gatorna i china, med den chinesiska folkets godkännande.

Tänk att växa upp i china där t.o.m. barnen plågas med mycket smärtsamma gymnastiska övningar flera timmar om dagen från 4-5!  års ålder och uppåt.  - Ljuger jag ? Överdriver jag ? - Klicka på länken härunder och avgör själv.

 

   Snälla !!! åk någon annanstans på semester.  

*

 

Anthony.

 

Djurens kännslor
Hall off fame
Djur i Asien
www.var-finns-min-hund.seEfterlysningslänkar - Om migHundraser-HundcenterÅterförenad&HimmelnTill Er egen hemsidaVarför ? ? ?
All Rights Reserved...