www.var-finns-min-hund.seEfterlysningslänkar - Om migHundraser-HundcenterÅterförenad&HimmelnTill Er egen hemsidaVarför ? ? ?
"www.var-finns-min-hund.se"
Hall off fame

*

Hall Of Fame

Här är en bild som jag vill dela med med av. Den är tagen 2009-02-10 mitt i den pågoende stora branden i Australien som har hittils krävt över 200 människors liv. Mitt i detta brinnande helvete knäppte någon denna bild av en brandman med ett stort hjärta.

Denna sida ägnar jag åt de underbara människor som kämpar för att djuren i "Främst" Asien ( men även här hemma ) ska slippa lida i onödan. Oftas utsätts djuren för en - Långsam -Ovärdig - Plågsamt - Ond - Utstuderad - - Sadistisk - Medvetet - Utdragen  - Tortyr  "Särkild" hundarna  innan de dör och ( björnarna ) som bytts ut mot nya.

Klicka på länkarna härunder och se bevisen att det inte är bortkastade pengar att donera till "Vissa" djurrätts-orginisationer. Klicka på de länkarna nedanför och få lite "Goda"  " Uppmuntrande" nyheter om djurvärlden.

Anders Darenius, banveterinär på Mantorpstravet är en man som är värd alla våras RESPEKT !  Gå en dag i hans skor. Han går till en arbetsplats där han är hatade,  han får utstå spott och spä, han mobbas, utfryses, kallas offentligt för inkompitent. Men han står på sig, och kämpar dagligen i starkt motvind för att förbättra travhästarnas situation. - - Nej - Solvalla är INTE bättre !

 

En sann Svensk Hjälte - >>>>  En riktig KARL !

Svartbjörnarnas "Tappas" på galla - >>>>     Det finns hopp !

Hundar räddad från Iligal slakt - >>>>   
Svensk räddade hundar 
                                                                       

 

Djurens kännslor
Hall off fame
Djur i Asien
www.var-finns-min-hund.seEfterlysningslänkar - Om migHundraser-HundcenterÅterförenad&HimmelnTill Er egen hemsidaVarför ? ? ?
All Rights Reserved...