www.var-finns-min-hund.seEfterlysningslänkar - Om migHundraser-HundcenterÅterförenad&HimmelnTill Er egen hemsidaVarför ? ? ?
"www.var-finns-min-hund.se"
Efterlysningslänkar - Om mig
  Nytt VIKTIG - Det finns en ny organisation på "Facebook"som är mycket seriös och effektiv. Den heter "Missing Dogs". 

Jag uppdaterar så fort jag hittar en ny seriös/värdig sajt.

Vill Ni efterlysa en Hund/ett djur klicka på länkarna härunder:

Svenska Jägarförbundet  - >>>>  Efterlysa Hund-Hundjouren

Efterlysa.se - >>>>  Efterlysa Djur/Allt     

SSK.se  - >>>>  http://www.skk.se/om-skk/djuridse-skks-agarregister/hund/min-hund-ar-borta/

Aktivedog.se - >>>>  http://www.activedog.se/Upphittat-borttappat/upphittade_borttappade_hundar.aspx
Returno.se - >>>>  http://www.returno.se/#word=hund

Djurefterlysning - >>>> 
http://www.djurefterlysning.se/

Det finns ett till  men den anser jag är mycket oseriös.

Enligt min åsikt finns det två ALVARLIGA anledningar till att den ska bojkottas:

Anledning 1:

Sajten i fråga sponsras med gratis reklam för flera tusen kronnor i månaden på första sidan på en stor hundsajt. Sponsringen hade/har ett enda syffte = att slå ut Var-Finns-Min-Mund.se som straff för att jag publicerade Patrik Berggrens ( ägaren av flera hundsajter ) nedanstående e-mail till  var finns min hund. Patrik Berggren själv !, tycker så här om "Hundkött" !

" Kött som kött. Att äta det ena är inte finare än att äta det andra. "

Hur kan man vara så fräck ( Berggren/Petra ) att starta & driva en Hund/djur efterlysnings sajt, och samtidigt ! skriva en  e-mail  till mej med bl.a följande text:

" Lika mycket relevans som att det serveras rökt hund i Thailand ... vilket det görs över större delarna av Asien. Kött som kött. Att äta det ena är inte finare än att äta det andra. "

" Plocka nu bort det du inte har tillåtelse till att publicera, bevis eller inte. Du har inte tillåtelse att sprida det du publicerat vidare"

/Patrik

AktivHUND.se
AlltOmHundar.com
KlickerForum.se

Källa: Patrik Berggrens ( ägaren/ansvarig för ovannämnda hundsajter ) e-mail till: Var-Finns-Min-Hund.se

Håller Ni med ? - Gå till huvudsidan "Hyllning till Djur" sedan till undersidan "Djur i Asien"

Hur ??? kan man resonera så. Särkild när ovanstående personerna vet/visste om den ond - Utstuderad - - Sadistisk - Medvetet - Utdragen - Tortyr hundarna utsattes för innan de till slut fick frid genom döden. En långsam -ovärdig - onödig - och medvetet utdragen dödskamp Enbart för att förhöja smaken på deras kött.

Petra försvarar Berggren uttlande ( även skriflig = sparat ) med orden "Det är deras kultur" .

Jag har t.o.m en  "Lagligt inspelat"  telefonsamta där Berggren upprepar sitt utalande och även kallar mej för " Snudd på Rasist" för att jag fördömmer denna kultur. Jag spelade in samtalet med hans vetskap ( han blev sedan upphetsad och glömmde att jag hade sagt att samtalet spelas in så att jag inte kunde anklagas för hot.

Berggren var fullt medveten om vad dessa stackars hundar utsätts för, d.v.s denna - Utstuderat - Råa - Sadistiska -Tortyr . ( För smakens skull ) tills de till slut får sluta sina ögon och bli fria. Vi hade nämligen bråkat om innehållet på denna sida i nästan 7 veckor !  innan samtalet spelades in.

Om Patrik Berggren har jag bara en sak att säga:

 

*

Anledning 2:

Den som driver denna sk. efterlysnings sajt ( Petra ) som jag inte länkar till  har stulit/lånat/tar/kopierat efterlysningar från andra sajter UTAN !  att först fråga om lov.  Inte nog med det, Petra är så fräck att hon även sedan stjäl/lånar/tar/kopierar ? resultatet av efterlysningen och publicerar texten, t.ex under  "Visa upphittade djur" eller "Återförenade Djur" eller "Djurhimlen" på sin egen sajt = Ser väldigt bra ut, men skenet bedrar.

Jag har sparat och har "DOKUMENTERAD" bevis för mina påstående !!!

Snälla ! Ni som är riktiga Hund/Djurvänner bojkotta dessa sajter och hänvissa Era vänner och bekanta hit för att få hjälp istället. Klicka på länkarna högs upp på denna sida och få tillgång till samtliga "Ärliga" Hund/djurefterlysnings sajter i HELA landet.

 

 

 

Till mina Hund VÄNNER i wish you all Good Luck - Anthony

                                                       

Om mej
Mina rötter
Om sajten
My reality
Svartkrutsvapen - Mina hobbys
www.var-finns-min-hund.seEfterlysningslänkar - Om migHundraser-HundcenterÅterförenad&HimmelnTill Er egen hemsidaVarför ? ? ?
All Rights Reserved...