www.var-finns-min-hund.seEfterlysningslänkar - Om migHundraser-HundcenterÅterförenad&HimmelnTill Er egen hemsidaVarför ? ? ?
"www.var-finns-min-hund.se"
Om sajten

*

Om Sajten

Under tiden som Var-finns-min-hund ägnade sig åt Hund-efterlysning erbjöd jag även följande gratis hjälp/tjänst till de som hade en hund hos sig som de visste att någon annan saknade/efterlyste.

" För eller senare kommer någon i Eran närhet att få reda på denna sajts existens, och detta är då början till slutet. Jag uppmanar er att lämna in hunden anonymt till polisen. Eller ! binda fast den vid en stolpe efter att Ni har ringt till polisen, till ägaren, eller till mej. 

Ringer ni mej på tel: 0730-555199 så hjälper jag er lämmna tillbaka hunden. Ni  skall förbli 100% anonym, d.v.s om ni inte vill ringa ägaren, eller polisen. Jag vill att hunden/ hundarna kommer hem.

Jag vill inte veta, och bryr mig inte om vem Ni är. Det kan även vara så att Ni ringer mej å någon annans vägnar, någon som inte vågar ringa själv, det är helt okej "

         OBS !!!!! detta erbjudande står fast hela året 2009

"Skön kännsla"

Endast 7½ timmar efter ovanstående extra tillägg publicerades  2008-02-14 verkar det som om den hade effekt. Jag fick ett e-mail med goda nyheter!  Se vad ägaren skrev i e-mailet till mej om " Miranda och Aslan " på sidan" Återförenad "

*

Under tiden som jag drev Var-finns-min-hund med efterlysningar blev jag kontaktad ett par gånger och även ha fått förfrågan om en " Afffärsidé ", även om möjligheten att ha reklam på sajten. jag svarade alltid , tack, men NEJ tack.  Jag byggde denna sajt efter mina känslor, d.v.s. det man brukar kalla för " Hjärtefråga ".

Jag byggde den för hundarna av flera skäl, bl.a när !  Skulle jag " Sell my soul " och ha reklam/länkar o.s.v skulle jag förlora känslan för sajten. Det skulle inte vara samma sak längre.

*

Var-Finns-Min-Hund skapade jag p.g.a fyra orsaker. 

1: Jag vill efinnas till för mina bästa vänner när de behövde min hjälp som mest. Vänner som jag vet att jag aldrig skulle träffa personligen. Jag kännde mej många ggr maktlös när jag läste på internet om bortsprungna hundar. Jag skulle sååå gärna vilja vara ute och hjälpa till att leta själv, men hundarna fanns i hela landet, och jag fanns här.

2: Jag är stor hund/djurvän, och vill göra det jag kan för att hjälpa hundar/djur I nöd. Jag tycker VÄLDIGT ! illa om människor som behandlar djur som om de vore utan känslor. Jag anser att Hundar/djur har ( tyvärr ) oftast varit/är pålitligare och snällare än många människor jag har mött i mitt liv. Jag är inte någon " Hippie ", jag är inte Buddhist, och är inte heller vegetarian. Men ! jag tror på och styrs av KARMA, och karma styr hela min tillvaro.

3: Hunden besitter de tre viktigaste egenskaper som jag letar efter i en eventuell ny kompis/vän. Den har genom årtusenden visat att han/hon är den Ärligaste - Lojalaste och den Pålitligaste kompanjon en människa kan ha.

4: En tidig morgon förra sommaren ( p.g.a en av mina hundars ovanliga skällande ) tittade jag ut genom sovrums-fönstret och fick syn på en medelålders man som lutade sig över trädgårds staketet och var i färd med att lyfta upp min lilla hund. Jag blev mycket arg, öppnade fönstret och skrek mycket högt att han skulle sätta ner min hund. Han svarade att han ville " Bara känna hur mycket den vägde ". Han satte ner hunden och gick därifrån med snabba steg. Jag följde honom med blicken, och han hoppade in i en bil som stod ca 70-80 meter längre bort, nästan gömd bakom en granhäck. Jag var mycket, mycket nära att förlora min bästa vän Billy. Han var då 14½! år gammal - nu 15½ i en bild tagen av fotografen Jannis Politidis.

Copyright: Jannis Politis.

Tyvärr, så hade den gamla damen i den lilla byn ca 2½ mil längre bort inte samma tur. Hennes lilla hund, en dvärghund den med, av samma färg och samma storlek som våra hundar, blev stulen från hennes trädgård samma förmiddag. Jag mådde dåligt av detta, och förstod att det var troligen samma person som jag hade jagat bort några timmar tidigare

4: Jag ansåg att det fanns ett behov av en sajt/central-register med foto ! En sajt som var mycket enkel att använda utan några som helst data kunskaper. En centralregister utan krångel med att först behöva bli medlem-logga in o.s.v. En sajt ditt man kunde vända sig och använda utan att först behöva leta sig genom en massa olika - forum - ämne - reklam - t.ex hundfoder -olika försäkringsbolag - tjänster o.s.v . Det skulle vara gratis att använda och man skulle aldrig behöva ge upp !, d.v.s efterlysning med foto på ett obegränsad tid.

* 

Var-Finns-Min-Hund ( samt efterföljare som har adopterat min ide ) göra det nästan omöjligt att gömma en stulen hund, även ha en mycket starkt avskräckande/förebyggande effekt på eventuella "hund tjuvar" då dessa förstår att risken att avslöjas nu är mycket, mycket större. Nu spelar det inte längre någon roll om t.ex hunden stjäls i Ystad och transporteras till Haparanda.  

  

Copyright / Disclaimer

Var-Finns-Min-Hund.se äger samtliga rättigheter till innehållet på denna sida ( utom hund-fotot ) All reproduktion, distribution, nyutgivning och återutsändning av material på denna sida är förbjuden utan utgivarens skriftliga tillstånd. 

Copyright © 2009 www.Var-Finns-Min-Hund.se All rights reserved

Om mej
Mina rötter
Om sajten
My reality
Svartkrutsvapen - Mina hobbys
www.var-finns-min-hund.seEfterlysningslänkar - Om migHundraser-HundcenterÅterförenad&HimmelnTill Er egen hemsidaVarför ? ? ?
All Rights Reserved...